Lediga Tjänster

Jobba extra som produktionsmedarbetare på est mika:timing

est mika:timing söker dig som är engagerad, noggrann och effektiv. Om du studerar eller har ett annat deltidsarbete tror vi att arbetet kan passa dig.

Som timanställd produktionsmedarbetare på est mika:timing arbetar du med packning av startkuvert till evenemang samt scanning av våra tidtagningschip. Arbetsuppgifterna varierar mellan att packa/scanna stora events såsom Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon men det kan även vara för ett mindre triathlonlopp. Alla är lika viktiga.

Arbetstider och antalet arbetstillfällen varierar från månad till månad beroende på antal produktioner och idrottsevenemang. Arbetstiden är till största delen förlagd på vardagar mellan 08.30-16.00 under perioden april-september. Arbetsplatsen är på vårt kontor i Kungsbacka.

Möjlighet till ytterligare extraarbete med andra arbetsuppgifter under helger finns.

est mika:timing grundades 1997 och är idag Sveriges ledande helhetsleverantör inom tidtagning med kontor i Kungsbacka. Tillsammans med vårt moderbolag mika:timing har vi idag över 300 evenemang per år. Läs mer på www.est.se

Om detta låter intressant vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till jobb@est.se
Märk din ansökan: Ansökan Produktionsmedarbetare – ditt namn

Har du frågor gällande tjänsten, tveka inte att skicka ett mejl till ann-sofie.andersson@est.se eller ring 010-198 14 15