Lediga Tjänster

Jobba extra med tidtagning på idrottsevenemang

est mika:timing söker dig som tycker om idrott, gillar att resa och som gärna tar eget ansvar i en varierande och händelserik miljö där du träffar många nya människor.

Som ”timer” på est mika:timing får du efter utbildning i vår tidtagningsteknik möjlighet att åka med på idrottsevenemang runtom i Norden. Du kan komma att arbeta både på stora events såsom Midnattsloppen, Göteborgsvarvet, Toughest och Stockholm Marathon men också på ett mysigt triathlon på den bohuslänska kusten. På dessa evenemang hjälper du till med att lasta ur, sätta upp och kontrollera att tidtagningsutrustningen fungerar inför och under loppet. Efter avslutat evenemang blir din uppgift att plocka isär och lasta utrustningen för återresa till kontoret.

Förutom din sociala förmåga söker vi dig som har grundläggande kunskaper inom IT och teknik.
Körkort är ett krav.

Arbetstid och antalet arbetstillfällen varierar från månad till månad. Arbetet är främst förlagt till helger under perioden april-september. Övernattningar förekommer på vissa event.

Möjlighet till ytterligare extraarbete med andra arbetsuppgifter under veckodagar finns.

est mika:timing grundades 1997 och är idag Sveriges ledande helhetsleverantör inom tidtagning med kontor i Kungsbacka. Tillsammans med vårt moderbolag mika:timing har vi idag över 300 evenemang per år. Läs mer på www.est.se

Om detta låter intressant vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till jobb@est.se
Märk din ansökan: Ansökan Timer – ditt namn

Har du frågor gällande tjänsten, tveka inte att skicka ett mejl till mikaela.johansson@est.se eller ring 010-198 14 18