Lediga Tjänster

Jobba extra som Timer på Idrottsevenemang!

Est mika:timing söker dig som tycker om idrott, gillar att resa och som tycker om att ta eget ansvar i en varierande miljö där du träffar mycket nya människor!

Känner du igen dig och gillar nya utmaningar? Då kanske est kan vara något för dig!

Som timer på est mika:timing är din arbetsplats förlagd till idrottsevenemang  runtom i Norden.  Din arbetsplats kommer både vara på stora events såsom Midnattsloppen, Göteborgsvarvet, Toughest och Stockholm Marathon men kan även vara förlagd till ett mysigt triathlon på den bohusländska kusten eller varför inte ett swimrun såsom Ö-loppet och en ö i Göteborgs skärgård!
Förutom din sociala förmåga söker vi dig som har grundläggande kunskaper inom IT och teknik. Utöver detta krävs dessutom att du har körkort.

Detta är ett extraarbete som främst sträcker sig perioden april-september. Arbetstiden och antalet arbetstillfällen kommer att variera från månad till månad. Övernattningar förekommer på vissa event.

Est mika:timing grundades 1997 och är idag Sveriges ledande helhetsleverantör inom tidtagning med kontor i Kungsbacka. Tillsammans med vårt moderbolag mika:timing har vi idag över 300 evenemang per år.

Då motionsidrott blir mer och mer populärt behöver est mika:timing ständigt mer personal och vi hoppas att just du också vill bli en av oss i vårt team!

Om detta låter intressant vänligen skicka ditt personliga brev samt CV till timer@est.se!
Märk din ansökan: Ansökan Timer – ditt namn

Har du frågor gällande denna tjänst så tveka inte att skicka ett mejl till andreas.larsson@est.se eller ring på 010-198 14 06

www.est.se