FAQ tracking & event app

Här hittar du alla vanliga frågor och svar om est mika:timings tracking & event app. 

 

Vart hittar jag mitt Registrerings-ID?

Ditt registrerings-ID hittar du i ditt bekräftelsemail som skickas från arrangören några dagar före loppet. Tänk på att inte skicka dina registreringsuppgifter vidare till någon annan person.

Hur fungerar trackingen?

Trackingen görs med GPS från din smartphone. Kom ihåg att mobildata måste vara aktiverat och att det måste finnas tillräcklig nätverkstäckning för att tjänsten ska fungera. Om du inte använder din mobiltelefon eller inte har delat din GPS-position så visas bara en uppskattad position som baseras på när du passerat de olika mellantiderna. Genom att använda appen under loppet så kan din familj och dina vänner följa din position och få din uppskattade måltid, både via resultatsidan och direkt i appen.

Vem kan se min position live på resultatsidan och i appen?

Det är upp till dig att bestämma vem som får se din position i appen och på resultatsidan. I appen kan du själv ändra sekretessinställningar för att tillåta alla att följa dig eller endast utvalda personer. Du kan dela länken till din resultatsida med dina vänner innan loppet.

Kan mina vänner också använda appen för att följa mitt lopp?

Ja, appen är för både deltagare och publik. Genom funktionen ”favoriter” så kan man lägga till deltagare att följa under loppet.

Vad ska jag göra för att säkerställa att trackingen fungerar optimalt?

Se till att din mobiltelefon är fullt laddad före loppet. Antennen får inte heller vara täckt under loppet. Det bästa stället att bära telefonen vid löpning är på överarmen. Vid andra sporter, se till att din telefon inte är gömd i en väska eller liknande.

Kan jag använda appen även vid andra lopp?

Appen kan använda vid alla lopp där tjänsten erbjuds av arrangören. Se till att kolla upp om tjänsten erbjuds före varje lopp du deltar i.

test
custom CMS
tracking & eventapp
test4
released in the eventname
social media integration
GPS-tracking
event info & news
custom CMS

audience view

tracking & event app