Avslutning TOUGHEST Mini Tour

Imorgon lördag är det årets sista evenemang för TOUGHEST och därmed även finalen med den avslutande jaktstarten på TOUGHEST Mini Tour. Evenemanget hålls i Kviberg, Göteborg och förväntas locka runt 5000 deltagare och en stor skara åskådare.

Deltagarna har under året samlat poäng i London, Malmö, Stockholm, Oslo, Umeå, Köpenhamn och nu avslutas det som sagt i Göteborg.

I morgondagens jaktstart för herrar kommer Jonathan Albon (Bergen), gå ut före Krister Sellman (Malmö) och Linus Hultegård (Göteborg). I damklassen är det Karin Karlsson (Tjörn) som blir jagad närmst av Henriette Albon (Bergen) och Anna Svensson (Helsingborg).

Morgondagens evenemang går inte bara att följa på plats eller via resultatsidan utan det kommer även att gå att följa via webbsändningen på TOUGHEST pay per view.

Vi ser fram emot en riktig folkfest med en spännande final för deltagarna i TOUGHEST Mini Tour!toughest-minitour-logo